Cea mai larga retea europeana de wi-fi

free-hotspot.com constituie cea mai larga retea de HotSpot-uri gratuite din lume.

Cea mai larga retea europeana de wi-fi gratuit devine acum cea mai larga din lume

Dublin, Irlanda – 10 ianuarie 2007: free-hotspot.com, cel mai mare furnizor european in plina dezvoltare de servicii internet (wi-fi) wireless gratuite, a anuntat astazi ca administreaza in prezent, prin cele peste 600 de HotSpot-uri, cea mai larga retea de HotSpot-uri wi-fi gratuite din lume, depasind chiar cele mai mari retele de acest tip din America de Nord. In momentul de fata, peste 40 000 de persoane profita in fiecare luna de accesul internet wireless oferit de free-hotspot.com in 14 tari europene.

Este extraordinara evolutia noastra de la noul intrat pe piata la liderul in domeniu inca din primul an de la infiintare » a declarat Dan Toomey, presedintele firmei free-hotspot.com. « In plus, sunt foarte multumit, nu doar de evolutia noastra, dar si de cea a wi-fi-ului gratuit in general in Europa. Numarul hotspot-urilor wireless gratuite in Europa s-a mai mult decat dublat in 2006 », a explicat. «Faptul ca free-hotspot.com e responsabila de peste 60% din aceasta evolutie subliniaza efortul nostru de a accelera raspandirea serviciilor internet wireless gratuite in Europa. Suntem nerabdatori sa continuam aceste eforturi de a raspunde cererii publicului de wi-fi gratuit in 2007.

Cresterea statistica a HotSpot-urilor gratuite in Europa si rolul companiei free-hotspot.com au fost confirmate de JiWire, care administreaza cel mai mare anuar de hotspot-uri publice agreate. Kevin McKenzie, Presedintele firmei JiWire a declarat : « Suntem convinsi ca serviciile gratuite sau low cost finantate de publicitate vor schimba viitorul wi-fi-ului public. Ne face placere ca free-hotspot.com este lider in aceasta directie. In timp ce unele companii si-au anuntat doar intentia de a construi retele de furnizare a unui anumit nivel de acces wi-fi gratuit, free-hotspot.com chiar pune in practica aceasta intentie. Evolutia firmei in acest an este impresionanta.”

Despre free-hotspot.com:

free-hotspot .com administreaza cea mai larga retea wireless gratuita din Europa. Compania detine in prezent peste 600 de HotSpot-uri gratuite in 14 tari europene. HotSpot-urile sunt plasate in cafenele, hoteluri, baruri, restaurante, centre comerciale, spatii de tranzit si alte localuri publice. Pentru a accesa serviciul internet wireless gratuit, utilizatorii accepta sa vizioneze o publicitate. Datorita aceastei inovatii, free-hotspot .com a primit faimosul premiu WBI (Wireless Broadband Innovation) pentru Cel mai bun produs wi-fi pentru public si a fost recunoscuta ca Best Business Idea in industria ospitaliera la Premiile Fizz in Germania anul acesta.

free-hotspot .com sprijina o comunitate activa de utilizatori si asigura serviciul internet wireless gratuit pentru mai mult de 40 000 de persoane in fiecare luna. Compania administreaza cel mai complex anuar de HotSpot-uri din domeniu, si care numara in prezent peste 12 000 de puncte de acces internet gratuite in toata lumea. Pentru mai multe detalii despre progarmul HotSpot-ului gratuit sau pentru a localiza HotSpot-ul gratuit cel mai apropiat, puteti consulta website-ul www.free-hotspot.com.

Contact presa:
Meda Casunean
Open2Europe
Phone: +33 1 55 02 14 55
e-mail: m.casunean@open2europe.com