Comunicate de Presa

Comunicate de presa traduse si transmise de Pres Open2Europe.

Bani online

Cum poti castiga bani cu programul de afiliere Text link Ads fara sa investesti nimic.

Daca detii un site web, un blog personal si vrei sa iti mai rotunjesti veniturile lunare poti sa te afiliezi in programul text link ads.

Mai multe informatii de cum poti castiga bani prin afilierea la acest program il gasesti daca dai un click pe Bani online

Biografie

Informatii despre Trupa Korekt:
Trupa Korekt isi are radacinile intr-o alta zona decat cea in care se situeaza astazi ca gen muzical, mai precis hip-hop, influentele acestui gen simtindu-se inca in muzica pe care ei o abordeaza. Debutul discografic, in anul 1998, a fost unul de succes la publicul target de atunci (rap - hip-hop), cu piesa "Gaya" aparuta pe compilatia "Marpha II". A urmat albumul intitulat "Korekt" si single-ul aferent: "1-u si cu 1-a", care s-a bucurat de succes la publicul larg, agreat si foarte difuzat de posturile de specialitate.

Componenta era, de asemenea, alta decat cea actuala, mai precis, trei baieti: Adrian Cristescu, Radu Cernat si Marius Danescu. Dintre ei, numai Adrian a ramas, care a luat alaturi pe George Mihalcea, un raper autentic cu o tehnica greu de egalat, si Diana Istrate, o voce care, dupa doar cateva aparitii, a castigat atat aprecierea criticilor si a specialistilor, cat si admiratia publicului neavizat.

Cea mai larga retea europeana de wi-fi

free-hotspot.com constituie cea mai larga retea de HotSpot-uri gratuite din lume.

Cea mai larga retea europeana de wi-fi gratuit devine acum cea mai larga din lume

Dublin, Irlanda – 10 ianuarie 2007: free-hotspot.com, cel mai mare furnizor european in plina dezvoltare de servicii internet (wi-fi) wireless gratuite, a anuntat astazi ca administreaza in prezent, prin cele peste 600 de HotSpot-uri, cea mai larga retea de HotSpot-uri wi-fi gratuite din lume, depasind chiar cele mai mari retele de acest tip din America de Nord. In momentul de fata, peste 40 000 de persoane profita in fiecare luna de accesul internet wireless oferit de free-hotspot.com in 14 tari europene.