Blogs

Exprimate Liber

Pagina de start pentru cei care doresc sa isi creeze gratis un blog personal
Technorati Romania sa gandit sa vina in ajutorul celor ce doresc sa isi creeze gratis un blog (jurnal web personal), si da posibilitatea de crearea unui site blog personal cu:
- Pagina personalizata si baza de date proprie, pe suport Drupal.
Exemplu de cum va deveni URL-ul paginei blog
Ex: (http://www.technorati.ro/nume blog)

Cazare in Bucuresti

Unul dintre primele lucruri pe care le-am facut cand am sosit in Banat, a fost sa ma cazez la hotel Timisoara. Nu conteaza de cat de multe ori am frecventat acest loc uimitor eu nu m-am plictisit pana acum el. Am inteles ca exista cazare in Brasov la standarde similare dar planificarea excursiei nu mi-a permis un astfel de ocol. Cand am venit pe drumul dinspre Cluj am re-vizitat atractiile preferate mele vechi, dar am si vrut sa explorez noi locuri necunoscute. Din pacate nu am nu a putut merge la Sarmisegutza, asa ca am hotarat sa nu merg nici in Retezat.

O reteta

O reteta pentru slabit, alimente ce trebuiesc portionate si consumate intr-o saptamana.
Pentru o saptamana trebuie;
-10 oua;
-carne de vita':2kg
-1pui
-1kg peste
-sunca de praga 1/2kg
-svaiter 1/2kg
-rosii 2kg
-2kg
-1telina
-o paine intermediara
-2 lamai
-1bucata salata
-fructe

O declaratie secreta

Ziua indragostitilor, nou implimentata si pe la noi scoate peri albi barbatilor. Inca o zi in care trebuie sa ghicesti ce si-ar dori iubita. Flori? Inele, bijuterii?

Pe www.cadouinedit.com gasesti un cadou care te poate scoate din incurcatura. Un soi de biletele pe care poti scrie declaratii secrete...pachetul vine insotit de o lampa cu lumina negara, de altfel aceasta fiind singura metoda in care poti citi ceea ce scrie pe biletel. Trezeste-te de dimineata, scrie pe biletel un Te IUBESC si deseneaza o harta spre locul unde vei ascunde o surpriza. Poti sa lipeste biletelul de frigider fara teama ca il va citi si cine nu trebuie, asta daca obligat-fortat imparti casa si cu altii.

Cadouri si farse

www.cadouinedit.com este un site de cadouri si farse amuzante pe care ar trebui sa le aplici prietenilor...doar asa de verificare. Daca sunt inteligenti o sa-ti intoarca farsa asa ca ai grija! Sfaturi utile sa nu fii pacalit:
-nu cere o tigare, o bricheta, o guma de mestecat-curenteaza!
-nu deschide cutii oferite de prieteni-gasesti o mana taiata sau alte sperietori;
-nu-ti lasa la indemana hainele-te poti trezi cu o mancarime de toata jena. Praful de scarpinat are o eficienta notorie!
-nu te speria si nu bate pisica daca vezi o murdarie mare in mijlocul noii tale canapele! E artificiala, se indeparteaza repede si nu lasa urme;

Bani online

Cum poti castiga bani cu programul de afiliere Text link Ads fara sa investesti nimic.

Daca detii un site web, un blog personal si vrei sa iti mai rotunjesti veniturile lunare poti sa te afiliezi in programul text link ads.

Mai multe informatii de cum poti castiga bani prin afilierea la acest program il gasesti daca dai un click pe Bani online

Biografie

Informatii despre Trupa Korekt:
Trupa Korekt isi are radacinile intr-o alta zona decat cea in care se situeaza astazi ca gen muzical, mai precis hip-hop, influentele acestui gen simtindu-se inca in muzica pe care ei o abordeaza. Debutul discografic, in anul 1998, a fost unul de succes la publicul target de atunci (rap - hip-hop), cu piesa "Gaya" aparuta pe compilatia "Marpha II". A urmat albumul intitulat "Korekt" si single-ul aferent: "1-u si cu 1-a", care s-a bucurat de succes la publicul larg, agreat si foarte difuzat de posturile de specialitate.

Componenta era, de asemenea, alta decat cea actuala, mai precis, trei baieti: Adrian Cristescu, Radu Cernat si Marius Danescu. Dintre ei, numai Adrian a ramas, care a luat alaturi pe George Mihalcea, un raper autentic cu o tehnica greu de egalat, si Diana Istrate, o voce care, dupa doar cateva aparitii, a castigat atat aprecierea criticilor si a specialistilor, cat si admiratia publicului neavizat.

Coacazele negre

Mai cernite si mai uratele in comparatie cu fragii si zmeura, lipsite de aroma si straluciri rubinii, coacazele negre sunt o veritabila Cenusareasa a naturii. Abia la sfarsitul povestii, cand printul le asaza in picior pantofiorul, arata ce comori se ascund sub infatisarea lor reculeasa.

Putine alte alcatuiri ale firii au atata forta de-a vindeca. Coacazele negre contin un numar impresionant de minerale si vitamine, intre care vitamina C intr-o forma care se dovedeste a fi cea mai stabila dintre toate fructele, rezistand la caldura si oxidare. In plus, este singurul fruct de padure care contine ulei volatil intr-o proportie destul de mare, un ulei cu miros mai putin placut, dar cu efecte cu totul deosebite. Coacazele negre, folosite mai ales ca pulbere, revitalizeaza rapid organismul, ajuta la reechilibrarea metabolismului, normalizeaza activitatea nervoasa, maresc acuitatea vizuala, elimina anemia, favorizeaza procesele de crestere si refacere, maresc imunitatea naturala a organismului. Dintre cele peste 50 de boli si tulburari tratate cu ajutorul lor mentionam:

Vitaminele-2

- Vitamina PP (niacină sau nicotinamină) se găseşte în alimente animale (ouă, ficat, rinichi, creier) sau vegetale (cereale necordicate, ciuperci, drojdia de bere). în organism poate fi sintetizat şi din lapte, care conţine un aminoacid triptofanul care este precursorul vitaminei PP. Intervine în metabolismul glucidelor şi lipidelor cu furnizare de energie, în funcţionarea unor glande endocrine şi a sistemului nervos. Prin carenţă alături de alţi factori duce la apariţia pelagrei.

- Vitamina B6 (piridoxina), se găseşte în ficat, creier, lapte, tărâţe de cereale, varză, spanac, mere, struguri, drojdie de bere. Intervine în metabolismul acizilor aminaţi în sinteza hemoglobinei, împiedică depunere colesterolului. Carenţa contribuie la aterogeneză şi duce la anemii şi infecţii.

Vitaminele

VITAMINELE, sunt biocatalizatori, care in cantitate foarte mică indeplinesc functii foarte importante. După solubilitate se împart în vitamine solubile în grăsimi, numite liposolubile (A, D, E, K) şi vitamine solubile în apă, - hidrosolubile (Bj, B2, B12, C, acidul pantotenic, acidul folie, biotina, etc.).

Vitaminele sunt preluate din alimente. Uneori provin din provitamine, precursori care în organism se transformă în forma activă. Flora microbiană intestinală, poate sintetiza unele vitamine ca: Bb B12, K, acidul folie) Distrugerea florei intestinale, în special după administrarea abuzivă de antibiotice, poate duce la grave carenţe vitaminice din grupul celor citate.