Asigurarea locuintei

Cazare in Bucuresti

Unul dintre primele lucruri pe care le-am facut cand am sosit in Banat, a fost sa ma cazez la hotel Timisoara. Nu conteaza de cat de multe ori am frecventat acest loc uimitor eu nu m-am plictisit pana acum el. Am inteles ca exista cazare in Brasov la standarde similare dar planificarea excursiei nu mi-a permis un astfel de ocol. Cand am venit pe drumul dinspre Cluj am re-vizitat atractiile preferate mele vechi, dar am si vrut sa explorez noi locuri necunoscute. Din pacate nu am nu a putut merge la Sarmisegutza, asa ca am hotarat sa nu merg nici in Retezat.

Asigurarea obligatorie a locuintei

Chiar daca poate ti se pare doar o noua gaselnita a autoritatilor pentru a-ti mai scoate ceva bani din buzunar, noua lege, care se aplica din iulie, ar putea fi de mare ajutor.

Cu natura nu se pune nimeni, cu atat mau putin cand vine vorba despre „toanele”ei, care lasa pe drumuri mii de oameni. Toata agoniseala de-o viata dispare intr-o clipa si cine-i vinovat? Cum in ultimii ani numarul caselor distruse sau avariate de calamitatile naturale a crescut considerabil, cei aflati la putere au readus in discutie un proeiect de lege mai vechi, privind asigurarea obligatorie a locuintei. Desi initial se vorbea despre punerea acestuia in aplicare incepand cu 1 ianuarie 2007, autoritatile au hotarat sa amane momentul pentru a doua jumatate a anului, adica din iulie.