Declaratii Dragoste

Declaratii de dragoste

O declaratie secreta

Ziua indragostitilor, nou implimentata si pe la noi scoate peri albi barbatilor. Inca o zi in care trebuie sa ghicesti ce si-ar dori iubita. Flori? Inele, bijuterii?

Pe www.cadouinedit.com gasesti un cadou care te poate scoate din incurcatura. Un soi de biletele pe care poti scrie declaratii secrete...pachetul vine insotit de o lampa cu lumina negara, de altfel aceasta fiind singura metoda in care poti citi ceea ce scrie pe biletel. Trezeste-te de dimineata, scrie pe biletel un Te IUBESC si deseneaza o harta spre locul unde vei ascunde o surpriza. Poti sa lipeste biletelul de frigider fara teama ca il va citi si cine nu trebuie, asta daca obligat-fortat imparti casa si cu altii.

Cadouri si farse

www.cadouinedit.com este un site de cadouri si farse amuzante pe care ar trebui sa le aplici prietenilor...doar asa de verificare. Daca sunt inteligenti o sa-ti intoarca farsa asa ca ai grija! Sfaturi utile sa nu fii pacalit:
-nu cere o tigare, o bricheta, o guma de mestecat-curenteaza!
-nu deschide cutii oferite de prieteni-gasesti o mana taiata sau alte sperietori;
-nu-ti lasa la indemana hainele-te poti trezi cu o mancarime de toata jena. Praful de scarpinat are o eficienta notorie!
-nu te speria si nu bate pisica daca vezi o murdarie mare in mijlocul noii tale canapele! E artificiala, se indeparteaza repede si nu lasa urme;